Fixed Income & Equity Sales – Helsinki

Vuonna 2010 perustettu Vinga tarjoaa erilaisia ​​investointipankkipalveluita yrityksille ja sijoittajille. Vinga Securities Oy tarjoaa sijoitusneuvontaa eri omaisuusluokissa painottaen pohjoismaisia ​​korkosijoituksia. Sijoitusasiantuntijamme tarjoavat laajalle sijoittajajoukolle ainutlaatuisen pääsyn pohjoismaisiin high yield-lainoihin ja listaamattomiin osakkeisiin.  

Konserni tarjoaa myös varainhoito- ja velkarahoituspalveluita (DCM) pohjoismaisille kasvuyrityksille. Vingasta on tullut johtava yrityslainojen tarjoaja pienille ja keskisuurille yrityksille pohjoismaissa. Vinga Securities Oy vahvistaa myyntitiimiään kunnianhimoisella välittäjällä Helsingin toimistossa.

TYÖTEHTÄVÄN YLEISKATSAUS:

Vinga hakee myyntitiimiinsä vahvistusta palkkaamalla kunnianhimoisen sijoitusneuvojan Helsingin toimistoon. Meklarin tehtävässä markkinoit aktiivisesti yrityslainojamme ja muita korkean tuoton sijoitustuotteitamme sijoittajille. Vinga tarjoaa kehittymis- ja uramahdollisuuksia jatkuvasti kasvavassa yrityksessä. Etsimme ammattitaitoista ja joustavaa joukkuepelaajaa menestyvään tiimiimme.

PÄTEVYYS:

•  Asiaankuuluva koulutus ja / tai työkokemus

•  Tuloshakuinen henkilö ja vahva kiinnostus rahoitusmarkkinoihin

•  Sujuva suomen ja englannin kielen taito (kirjallinen ja suullinen). Ruotsin kieli on eduksi

•  Positiivinen joukkuepelaaja, jolla on erinomaiset viestintätaidot