Tietoa meistä

Copyright: Steampipe Production Studio AB/ Göteborg & Co

Suuntamme on eteenpäin

Vinga Securities Oy tarjoaa sijoitusneuvontaa eri omaisuuslajeille painottamalla Pohjoismaisia kiinteän tuoton sijoituksia. Sijoitusasiantuntijamme tarjoavat sijoittajille ainutlaatuisen pääsyn Pohjoismaisille yksityisille korkeatuottoisille markkinoille ja osakesijoituksiin. Asiakkaidemme joukossa on perheyrityksiä, institutionaalisia asiakkaita, riippumattomia varainhoitajia ja varakkaita yksityishenkilöitä. Tarpeidesi, tavoitteidesi ja haluamiesi taloudellisten päämäärien kattavan analyysin perusteella tarjoamme sinulle räätälöityjä sijoitusratkaisuja, jotka auttavat sinua saavuttamaan luotettavan riskienhallinnan ja optimaaliset olosuhteet pääomasi suojaamiseen ja kasvattamiseen.

Johtava kasvurahoituksen tarjoaja Pohjoismaisille PK-yrityksille

Vinga tarjoaa valikoiman sijoituspankkipalveluita yrityksille ja sijoittajille. Ydinliiketoimintamme on tuoda yhteen kasvurahoitusta tarvitsevat yritykset ja taloudellisesti vahvat sijoittajat ja instituutiot. Näiden palvelujen avulla pystymme tarjoamaan yrityksille mahdollisuuden strategiansa toteuttamiseen samalla, kun tarjoamme sijoittajille houkuttelevan tuoton sijoitetulle pääomalle.

Tähän mennessä olemme ohjanneet suuren määrän velka- ja pääomarahoitusta Pohjoismaisille liikkeeseenlaskijoille. Työmme on johtanut nopeaan kasvuun ja olemme saaneet useita kunnianosoituksia, kuten arvovaltaisen DI Gasell -palkinnon, jonka myönsi Ruotsin arvostettu talousjulkaisu Dagens Industri.

1,7+ MILJARDIA EUROA
JOTKA VINGA ON KERÄNNYT VUODESTA 2012 LÄHTIEN

1,7+ MILJARDIA EUROA
JOTKA VINGA ON KERÄNNYT VUODESTA 2012 LÄHTIEN

Toimipaikkamme

Löydät yhteystietomme täältä.

  • 1. GÖTEBORG
  • 2. TUKHOLMA
  • 3. HELSINKI
  • 4. KÖÖPENHAMINA
  • 5. ZÜRICH

Perintömme

Vingan on perustanut JOOL Group, perheyritysryhmä, jonka juuret ovat syvällä ruotsalaisessa teollisessa perinnössä.

Vuosikymmenten ajan yrityksiä rakentaneen JOOL Groupin filosofia on olla aktiivinen pitkän aikavälin omistaja. Omistuksilla useilla eri aloilla, mukaan lukien paperi, puu ja rahoituspalvelut, konserni pyrkii kehittämään kestäviä yrityksiä intohimoisen yrittäjyyden ja terveen järjen avulla.

Yksi näistä yrityksistä on Vinga, joka tarjoaa laajan valikoiman rahoituspalveluita sijoittajille ja yrityksille Pohjoismaisella PK-segmentillä. Perustajiemme yrittäjähengen ohjaamina uskomme, että haasteet on tehty voitettavaksi ja unelmat on tehty seurattavaksi.